Helppo kiertää kehää, helppo nähdä maailma kauniimmin..

Tämä blogi, onko aikasi tullut? Oon ruvennut taas miettimään tämän lopettamista. En oikein tiedä jatkanko kirjoittamista vai en. Harkitsen lopettamista vielä tovin.

En ole nyt ehtinyt päivittää tätä, vaikka olisin halunnut, ollaan oltu Tallinnassa. Reissu oli ihan kiva, vaikka kuuma olikin. Epäilen vain haavojeni tulehtuneen. 24/7 pitkillä vaatteilla, n. +27 asteessa ei tunnu mukavalta. Kenestäkään.
Myönnän, olen ollut pirteämpi, kun ollut kaikkea muuta ajateltavaa kuin viiltäminen tai itsemurha. Mutten muista niitä hetkiä enää. Kaikki katoaa mielestäni, kuin jokin veisi aina hyvät muistoni ja hetket. Aivan kuin joku tyhjentäisi muistini aina parempien hetkien jälkeen.

Tällä hetkellä, autossa istuessani, pimeät ajatukseni pääsevät valloilleen. Haluan niiltä pakoon. Haluan katkaista kierteen. Ajatuksieni kierteen.
Ja kun ajatuksieni kierre katkeaisi, katkeaisi myös viiltelyn kierre. Olen ollut nyt 5päivää viiltämättä. Mutta mieleni demonit sanoo että 6 päivää on maksimi. Eli huominen, se on viimeinen päivä ilman.
"Sinun on pakko tuhota, pakko satuttaa, sinun on pakko vaientaa meidät! Tosin palaamme aina uudestaan, saat meidät hetkeksi hiljaisiksi. Et pääse meistä ennen kuolemaasi!"


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tulossa hulluksi

Pahuus

Voimat loppu