Lisää hulluuden merkkejä..

Kun junior handler-kisani oli loppunut, huokaisin helpotuksesta. Stressi helpotti saman tien. 
Mutta ahdistus päätti kuitenkin jäädä.  Haluan satuttaa, tuntea olevani elossa.  Haluan pääni sekaisin lääkkeillä, en halua ajatella mitään. Haluan eroon itsemurha-ajatuksistani.
Stressiä ei enää siis ole. Ahdistusta vain. Tämä päivä on ollut todella pitkäveteinen, hukkaan valunut koko päivä. En mä normaalistikaan saa mitään aikaan mutta tänään, se tuntuu vielä pahemmalta. Tuntuu etten osaa kuvata tätä oloa kunnolla. Olo on aika sekava. Pääni sisällä myrskyää.  Äänet päässäni ovat välillä hiljempaa, välillä ne pitää liian kovaa meteliä.  Joka ilta kun menen nukkumaan,  säpsähdän muutaman kerran hereille, noiden pääni sisäisten äänien takia. Ne kuiskailee, huutaa, puhuu normaalilla äänellä. Välillä kuulen jotakin kolinaa ja pauketta. Ne häiritsevät mua liikaa.
Mulla on muitakin itseäni häiritseviä asioita, esim. Numeroiden kyttääminen. Jos luvun ensimmäinen numero on pariton esim. 14, jälkimmäisen numeron on oltava parillinen. Mutta jos ensimmäinen luku on parillinen on jälkimmäisen oltava pariton.  Muutenkin, jos ostan jonkin tuotteen, ensimmäinen ei kelpaa, vaan toinen tai neljäs. Parillinen aina 20 asti. Jos en noudata tuota, pelkään että jotakin tapahtuu, rupean välillä tärisemään ja ahdistun.

Koen itseni taas hulluksi. Epäilen kaikkia, kyttään numeroita, en pysty juomaan kuin tietyn tyyppisistä mukeista, kuulen pääni sisältä ääniä ja haluan tappaa itseni entistä kovemmin..  Hullu mikä hullu.. Nämä on vain hulluuteni merkkejä...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tulossa hulluksi

Pahuus

Voimat loppu