Numerohelvetti

Numeroita.. Numeroita.. Ja vielä lisää numeroita.. Syöminen tuntuu taas vastenmieliseltä. Mietin kaloreita ja suunnittelen että miten saan painoni putoamaan. On taas PAKKO laihtua. Haluan solisluut näkyviin. Ja mieluusti myös kylkiluut. Ajatukseni pyörii laihduttamisen ympärillä. Pitäiskö olla taas neljä päivää syömättä? Pää sanoo kyllä. Järki sanoo ei. En tiedä pystynkö siihen? Mun on pakko pystyä. En kehtaa mennä lääkärille tämän näköisenä..

Kommentit

  1. Hei!

    Löysin sun blogin, kun etsin viiltelyaiheisia blogeja. Etsin kuvattavia projektiini. Kirjoitin siitä blogiinikin: http://thissaxophoneinmyhead.blogspot.fi/p/kuvattavaksi.html

    Olisin kovin kiinnostunut kuvaamaan sua, jos vain suostut.

    Luin myös, että pääsit Tampereelle opiskelemaan, niin jos tuut tänne päin niin voin näyttää myös kivoja kahviloita vaikkapa :--) tää on ihan kiva paikka, itsekin muutin tänne opiskelemaan toisesta kaupungista!

    Voimia hurjasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! Tampereelle muuttoni siirtyy syksyyn näillä näkymin, koska vointini on vielä aikas huono.. Mielelläni suostuisin tuohon projektiin riippuen siitä kuinka kiire projektilla on. Kuten kirjoitin muutan Tampereelle vasta syksyllä. Mutta silloin voidaan kyllä tavata ja saat (jos haluat) vaikka esitellä vähän kaupunkia :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tulossa hulluksi

Pahuus

Voimat loppu