Tervetuloa takaisin itsetuhoiset ajatukset!

Numerohelvetti loppu jo nytten, ja tervetuloa takaisin itsetuhoiset ajatukset, olenkin jo kaivannut teitä!

Tavallaan tarkoitin tuon vitsinä, mutta tavallaan en..? Koska kestän nuo itsetuhoiset ajatukset helpommalla.
Tässä kun lueskelin eräältä foorumilta ketjua jossa itsemurhaa yrittäneet kirjoittivat. Tajusin että jos haluaa oikeasti tappaa itsensä, niin siinä kyllä onnistuu. Ja olen kyllä jo kauan tiennyt että jos/kun itseni tapan en mä vedä ranteita auki tai ota 7 grammaa Panadolia viinan kanssa, ei sillä henki lähde.
Luin tuossa että parasetamolia pitäisi ottaa 20-25 grammaa jolloin se voi johtaa kuolemaan. Eli sitten kun tapan itseni, vedän vähintään tuon 25 grammaa panadolia ilman alkoholia koska alkoholi saattaa suojata maksaa vaurioilta. Kuulemma 10-15 grammaa aiheuttaa takuuvarmasti sen vakavan maksavaurion.

En tiedä miksi tätä selitän, se vaan on tässä ollu mielessä. Tilanne on nyt sellainen että rupean miettimään että haluanko oikeasti kuolla? En viitsi yrittää, jos en ole täysin varma, koska sittenhän se ei varmana onnistu. Oon tällä hetkellä, sitä mieltä että henki pois vaan!

Kommentit

  1. ite otin panadolia 30grammaa, elossa ollaan eikä maksavauriota. Joten.. en suosittele panadolilla pelleilyä. Lääkäri sano mulle, että sillä saa erittäin suurella määrälllä vain tosi hitaan ja pitkän ja kivuliaan kuoleman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietenkin se on myös ihmisestä kiinni :/ Toinen kestää paremmin kuin toinen :/

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tulossa hulluksi

Pahuus

Voimat loppu