Taas yksi lisää

Toinen persoona paikalla = ADHD-kohtaus —> Ahdistuspiikki = ääni lähti

Tässä sitä taas istutaan, helvetillisen ahdistuksen kanssa mykkänä. Puhumisesta saan haaveilla. 
Kaikki näyttää niin vieraalta, mutta tavallaan tutulta. Hei sinä, joka olet puoliksi paikalla kuka olet? Kysyn ajatuksissani persooniltani. Vastausta ei kuulu. 
Oletko Nadja (kutonen)? - Ai et? No kuka olet? 
Vastausta ei kuulu. Kaikki keskustelevat keskenään eikä kukaan vastaa, vaikka tiedän heidän kuulleen. Kysyn uudestaan, jolloin saan Lenitan(ykkösen) ärähtämään
"Etkö sinä vitun huora muista, SINÄ ET SAA KYSYÄ MITÄÄN!? No mutta jos sinua kerran noin paljon kiinnostaa, niin se on Elina eli numero 17, hän on mykkä joten et saisi häneltä vastausta. Ootkos nyt tyytyväinen?!"
Romahdan taas syvemmälle ahdistuksen meren pohjaan. Hapen puute valtaa kehoni, vaikka tiedän etten ole meressä, eikä mulla ole paniikkikohtausta päällä tuntuu etten saa happea. Kysymykset valtaa mieleni:
Miksi meitä on taas yksi lisää?
Mihin tarvitsen näin montaa eri osaa?
Miksi mieleni pirstaloituu entisestään? 

Victoria (Kasi) kuulee kysymykseni, kuulen kuinka se kutsuu Kristaa.
Nyt tunnen kuinka Krista on läsnä. Hän tulee lähemmäksi ja lähemmäksi, nyt hän istuu vieressäni. Näen hänen auran, kokonaan en häntä näe kuin "mielikuvitus-silmilläni". Kristan aura on hyvin vaalean keltainen. Hän laittaa kätensä olkapäälleni ja kuiskaa
"Kirjoita nämä ylös, nämä tiedot ovat Elinasta, Victoria käski kertoa nämä:
Elina eli seitsemäntoista on mykkä. Hän tulee kun ahdistus kasvaa riittävästi tai koemme tilanteen liian uhkaavana, hän tuli pitämään meidät hiljaisina, ettemme hommaa itseämme ongelmiin. Hän ilmoitti olemassaolostaan tulemalla puoliksi paikalle." 
Victoria huomasi kuinka pohjalla olen, joten hän pyysi Kristan kertomaan tilanteen, koska ei itse pysty minuun koskemaan. 

No nyt selvennän teille tilannetta, kaikki persoonani ovat saaneet nimen. Tässä nyt kaikkien numero ja nimi.
1. Lenita
2. Serafina
3. Katariina
4. Daniel "Dani"
5. Victor
6. Nadja
7. Nita
8. Victoria
9. Rakel
10. Johannes
11. Eino
12. Reetta 
13. Riku
14. Annika
15. Ronja
16. Roni
17. Elina

Sitten äänet/hahmot:
Ääni ja hahmo Krista
Ääni Kalle
Ääni ja hahmo Anna

Lista on pitkä. Jos joku miettii miten muistan nämä, niin vastaus on etten muistakaan. Varsinkaan vielä kun suurin osa ilmoitti tänään nimensä. 

Ääneni ei ole vieläkään palautunut. Elina on edelleen puoliksi läsnä, sen takia kaikki näytti samalla vieraalta kuin tutulta. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tulossa hulluksi

Pahuus

Voimat loppu