Kertoisitko että miksi?

Voisiko joku kertoa miksi pitäisi olla hereillä? Miksi pitäisi olla ihmisten kanssa tekemissä? Harhojenkin kanssa on paljon parempi olla, kun on 100% varmaa ettei ne ole eläviä olentoja. Ne ei ole eläviä ja ne ei voi tehdä mulle mitään. 
Öäh.. Silti nämä harhat alkaa käydä hermoilleni. Ne ei puhu, ne tuijottaa. Ne seuraa vihaisella katseellaan jokaista liikettäni.
Käveleminen tuntuu oudolta, päässä heittää. Aivan kuin olisin humalassa, mutten ole, en ole juonut itseäni humalaan 4 vuoteen. Voi toki johtua tästä syömisvammailusta. 
Pääni ei kestä enää mitään, yksikin väärä sana, ajatus tai tunne, niin katoan tästä maailmasta omaan universumiini. Siellä on paljon parempi olla. Mutta voisiko joku kertoa miksi pitäisi olla hereillä, kun unimaailma on parempi paikka? Vaikka tuntuu kokoajan että eläisin unessa, haluan nukkua ja nähdä ihan oikeaa unta, en tällaista painajaista.

Nukuin hetken ja herääminen tuntui aivan kamalalta. En halunnut enää herätä. Päästä kuuluu kuiskaus on olemassa vaihtoehto. Tiedät sen kyllä, jos sen toteutat niin et enää ikinä herää.
En jaksa välittää tuosta kuiskauksesta. En jaksa välittää mistään. 
Hermoni alkavat kiristyä, haluan sen lääkkeen takaisin, mikä lopetettiin vuosi sitten. Oireeni eivät ole ikinä olleet näin voimakkaita sen lääkkeen aikana. Oireita ei edes ollut näin paljoa sen lääkkeen aikana. 
Aion kyllä pyytää sen lääkkeen takaisin. Jos se ei auta, suostun viimeiseen vaihtoehtoon eli Leponexiin. 
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tulossa hulluksi

Pahuus

Voimat loppu